Menü
Zsálya Természetpatika Gyógynövénybolt Gyógynövények, teák, krémek, táplálékkiegészítők, natúr termékek 28 éve Kazincbarcikán
  • Zsálya
  • PureGold

    PureGold

    Kollagén por vagy kapszula

Villám Akció!

2017.08.27.

Már csak néhány darab maradt. A közelgő lejárat miatt (2017 augusztus 31) néhány gyorstesztünk árát drasztikusan csökkentettük. Online rendelés és bolti átvétel esetén további 200Ft kedvezmény. Kuponkód:ZSTP

A gyorstesztek segítségével elérhető áron, kényelmesen, otthoni körülmények között, azonnali eredménnyel szűrhetőek különféle rendellenességek. A tesztek megbízhatóságát igazolja, hogy külföldön több mint 10 éve megelégedéssel használják professzionális, kórházi, laboratóriumi körülmények között.

A professzionális tesztek továbbfejlesztése során született meg a tesztek lakossági változata az otthoni gyorsteszt család. Tesztelje egészségét még ma!

Otthoni gyorstesztjeink előnyei:

  • megbízhatóság (90% feletti pontosság),
  • egyszerű használat,
  • gyors eredmény (átlagosan 15 percen belül)

Otthoni gyorsteszt család tagjai:

Allergia total IgE gyorsteszt

Az allergiás betegek, akik túlérzékenyek bizonyos élelmiszerekre, pollenre, állati szőrre, vagy tollra, az átlagnál nagyobb mennyiségű antitest (IgE: immunglobulin E) termelésével reagálnak.

Az Allergia teszt a vérben található IgE szintjét méri, ezáltal alkalmas az allergiás túlérzékenység kimutatására.

Lyme - kór gyorsteszt

Önellenőrzésre szolgáló gyorsteszt, kullancs okozta csípés esetén a Lyme-kórt okozó Borrelia baktérium korai kimutatására, egy csepp vérből.

Vese rendellenesség gyorsteszt

A máj által termelt fehérje (albumin) normál esetben egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben található meg a vizeletben. Az albumin a legkisebb méretű fehérje, amely átjuthat a vese szűrőrendszerén, így a megemelkedett albumin szint a vese szűrőfunkciójának zavarára utal. Az albumin mérhető megjelenése a vizeletben a legkorábbi jelzője a vesekárosodásnak.


Vashiány gyorsteszt

A Vashiány teszt a ferritin (vas megkötésére szolgáló fehérje) kimutatására szolgáló immunológiai gyorsteszt, amely alkalmas a lehetséges vashiányos állapot kimutatására. Használatához elegendő egyetlen csepp ujjbegyből vett vérminta. Az étvágytalanság, fáradtság, fejfájás, alulteljesítés okai között a vashiány is szerepelhet. A vashiány okozta panaszok kezdetben olyan enyhék lehetnek, hogy a vashiány felismerése akár hónapokig is eltarthat.

vissza

Kapcsolat

Zsálya Természetpatika

3700 Kazincbarcika Egressy 6.

Tel:    +36-48/512-215
Mobil: +36-20/543-8575
621da4d50685f8d012ff20e43743f900

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 9.00 - 17.00
Kedd:  9.00 - 17.00
Szerda: 9.00 - 17.00
Csütörtök: 9.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 17.00
Szombat: 8.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Gyakori kérdések

Láttam egy terméket az (interneten, televízióban, újságban). Be tudnák szerezni?

Amennyiben rajta van a nagykerünk listáján, akkor igen. Sajnos azt nem látjuk, hogy a nagyker polcán is ott van-e a termék vagy éppen kifogyott. A nagykerek nem adnak online raktárkészletinfót. A tapasztalatok szerint 90%-os valószínüséggel a polcukon van a keresett termék.

Fizethetek a boltjukban bankkártyával?

Igen. Visa és Mastercard alapú bankkártyát tudunk elfogadni.

Merre található a boltjuk Kazincbarcikán?

Boltunk a város főutcáján az Egressy u. 6. szám alatt található,  nem messze a buszvégállomástól a szakközépiskolával szemben.Ha ide kattint akkor a piros pont jelöli a boltunk pontos helyét.

Láttam egy terméket az (interneten, televízióban, újságban). Tudnának árajánlatot adni?

Igen. Amilyen gyorsan csak tudjuk küldjük az árajánlatot. Ha most szeretne árajánlatot kérni kérem kattintson ide.