Kapcsolat

Zsálya Természetpatika

3700 Kazincbarcika Egressy 6.

Tel:    +36-48/512-215
Mobil: +36-20/543-8575
621da4d50685f8d012ff20e43743f900

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 9.00 - 17.00
Kedd:  9.00 - 17.00
Szerda: 9.00 - 17.00
Csütörtök: 9.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 17.00
Szombat: 8.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Facebook

Otthoni gyorstesztek - Betegségmegelőzés 2.

2015.06.29.

Új otthoni tesztcsalád a betegségek korai felismeréséért.
Allergia total IgE, Lyme- kor, Vese rendellenesség, Emésztőrendszeri

A gyorstesztek segítségével elérhető áron, kényelmesen, otthoni körülmények között, azonnali eredménnyel szűrhetőek különféle rendellenességek. A tesztek megbízhatóságát igazolja, hogy külföldön több mint 10 éve megelégedéssel használják professzionális, kórházi, laboratóriumi körülmények között.

A professzionális tesztek továbbfejlesztése során született meg a tesztek lakossági változata az otthoni gyorsteszt család. Tesztelje egészségét még ma!

Otthoni gyorstesztjeink előnyei:

  • megbízhatóság (90% feletti pontosság),
  • egyszerű használat,
  • gyors eredmény (átlagosan 15 percen belül)

Otthoni gyorsteszt család tagjai:

Allergia total IgE gyorsteszt

Az allergiás betegek, akik túlérzékenyek bizonyos élelmiszerekre, pollenre, állati szőrre, vagy tollra, az átlagnál nagyobb mennyiségű antitest (IgE: immunglobulin E) termelésével reagálnak.

Az Allergia teszt a vérben található IgE szintjét méri, ezáltal alkalmas az allergiás túlérzékenység kimutatására.


Lyme - kór gyorsteszt

Önellenőrzésre szolgáló gyorsteszt, kullancs okozta csípés esetén a Lyme-kórt okozó Borrelia baktérium korai kimutatására, egy csepp vérből.

Vese rendellenesség gyorsteszt

A máj által termelt fehérje (albumin) normál esetben egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben található meg a vizeletben. Az albumin a legkisebb méretű fehérje, amely átjuthat a vese szűrőrendszerén, így a megemelkedett albumin szint a vese szűrőfunkciójának zavarára utal. Az albumin mérhető megjelenése a vizeletben a legkorábbi jelzője a vesekárosodásnak.

Emésztőrendszeri gyorsteszt

Emésztőrendszeri rendellenességre utaló, székletben megjelenő, de szabad szemmel nem észlelhető rejtett vérzések kimutatására szolgál a gyorsteszt.

Mivel a tünetek nem észlelhetőek, érdemes az emésztőrendszeri gyorsteszt segítségével meggyőződni arról, hogy egészséges-e tápcsatornánk belseje. 45 éves kor felett éves rendszerességgel ajánlatos elvégezni az emésztőrendszer tesztet, hogy meggyőződjünk tápcsatornánk épségéről, vagy időben orvoshoz fordulhassunk egészségünk megőrzése érdekében.

Az alábbi betegségekre utaló tünetet érzékeli a gyorsteszt, mint: vastagbélgyulladás, fekélyek, polip, végbélrepedés, vastagbélrák, vagy szájüregi vérzés.

A gyorsteszt a székletvér önellenőrzésére kifejlesztett immunológiai teszt. A teszt elvégzése előtt nincs szükség speciális étrend betartására. A megbízható eredmény érdekében a székletminta gyűjtése 3 egymást követő napon történik.


vissza