Kapcsolat

Zsálya Természetpatika

3700 Kazincbarcika Egressy 6.

Tel:    +36-48/512-215
Mobil: +36-20/543-8575
621da4d50685f8d012ff20e43743f900

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 9.00 - 17.00
Kedd:  9.00 - 17.00
Szerda: 9.00 - 17.00
Csütörtök: 9.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 17.00
Szombat: 8.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Facebook

Otthoni gyorstesztek - Betegségmegelőzés 1.

2014.12.01.

Új otthoni tesztcsalád a betegségek korai felismeréséért.
Vashiány, Pajzsmirigy alulműködés, Helicobacter.

A gyorstesztek segítségével elérhető áron, kényelmesen, otthoni körülmények között, azonnali eredménnyel szűrhetőek különféle rendellenességek. A tesztek megbízhatóságát igazolja, hogy külföldön több mint 10 éve megelégedéssel használják professzionális, kórházi, laboratóriumi körülmények között.

A professzionális tesztek továbbfejlesztése során született meg a tesztek lakossági változata az otthoni gyorsteszt család. Tesztelje egészségét még ma!

Otthoni gyorstesztjeink előnyei:

  • megbízhatóság (90% feletti pontosság),
  • egyszerű használat,
  • gyors eredmény (átlagosan 15 percen belül

Otthoni gyorsteszt család tagjai:


Vashiány gyorsteszt

A Vashiány teszt a ferritin (vas megkötésére szolgáló fehérje) kimutatására szolgáló immunológiai gyorsteszt, amely alkalmas a lehetséges vashiányos állapot kimutatására. Használatához elegendő egyetlen csepp ujjbegyből vett vérminta. Az étvágytalanság, fáradtság, fejfájás, alulteljesítés okai között a vashiány is szerepelhet. A vashiány okozta panaszok kezdetben olyan enyhék lehetnek, hogy a vashiány felismerése akár hónapokig is eltarthat.

 

Pajzsmirigy alulműködés gyorsteszt

A TSH hormonszint mérésére, egy csepp vérből. A pajzsmirigyserkentő TSH hormon befolyásolja a pajzsmirigy működését. A megemelkedett TSH szint leggyakrabban a pajzsmirigy alulműködésére utal. A súlygyarapodás, gyermektelenség, vagy depresszió hátterében akár pajzsmirigy alulműködés is állhat. Ez csak három, a szerteágazó tünetek közül. A pajzsmirigy alulműködés korai felfedezését nehezíti, hogy a tünetek igen szerteágazóak, és kezdetben enyhék lehetnek. A teszt segítséget nyújthat a korai felismerésben. 

Helicobacter Pylori gyorsteszt

Helicobacter Pylori ellen termelt antitestek kimutatására egy csepp vérből. A Helicobacter Pylori baktérium szétrombolja a nyálkahártya védekező mechanizmusait. Olyan panaszokat is okozhat, mint gyomorfekély, gyomorhurut, gyomorégés, puffadás, hányinger, rák. Az immunrendszer a Helicobacter Pylori baktérium gyomor nyálkahártyán való jelenlétére egy speciális antitest termelésével reagál. Ezek az antitestek felismerik a vérkeringésben lévő kórokozókat, és rájuk tapadnak. A Helicobacter Pylori  gyorsteszt ezeket az antitesteket értékeli, ezáltal kimutatja a baktérium jelenlétét.

vissza