Kapcsolat

Zsálya Természetpatika

3700 Kazincbarcika Egressy 6.

Tel:    +36-48/512-215
Mobil: +36-20/543-8575
621da4d50685f8d012ff20e43743f900

Nyitvatartási idő:
Hétfő: 9.00 - 17.00
Kedd:  9.00 - 17.00
Szerda: 9.00 - 17.00
Csütörtök: 9.00 - 17.00
Péntek: 9.00 - 17.00
Szombat: 8.00 - 12.00
Vasárnap: Zárva

Facebook

Itt az új Trendavit termékakció - Május

2016.05.02.

Boltunk tagja a Trendavit Egészségbolt hálózatnak. Kínálatunkban minden hónapban 100 - 150 termék még kedvezőbb áron található meg. Tovább a legjobb ajánlatokra.

Dr Theiss Nova Fit kapszula

Krómot, zöldteát,c vitamint, almaecetet tartalmazó az ideális testsúly elérésben segítő táplálékkiegészítő.

Vitamin Station Ginkgo Bilóba  A szellemi frissesség, agyműködés és a megfelelő vérkeringés megőrzéséért!

Dr. Steinberger feketeáfonya nektár

A Feketeáfonya Nektár alapanyaga ökológiailag ellenőrzött erdőben vadon termő gyümölcs. Különlegesen finom ízét a nektár kortyonkénti lassú fogyasztásával élvezheti. Biológiailag termesztett nyers nádcukorral édesítik.

Katáng cikória kávé  Hagyományos és filteres kávéfőzőn is lefőzhető, babkávéval, csokoládéval, tejjel ízesítve kellemes, koffeinmentes ital készíthető. 

Gyógyfű reflux gorb tea A teakeverék a gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható kiegészítő (adjuváns) terápiaként.

Naturstar Lúgosító tea A teakeverék fogyasztása hozzájárulhat az emésztési- és kiválasztási folyamatok megfelelő működéséhez, a sav-bázis egyensúly fenntartásához, a szervezet lúgosításához.

Naturstar Lóbalzsam méhméreggel

Könnyen felszívódó gél árnikavirág-kivonattal, kámforral és méhméreggel. Hatóanyagagyulladáscsökkentő, helyi vérbőséget idéz elő. Használható sportolás, túrázás, megerőltető fizikai munka után bőrápoláshoz, masszírozáshoz

Biomed rozmaring krém forte Fáradt és sajgó testrészek masszírozására ajánljuk. Ajánljuk használatát izomhúzódások, izomfájdalmak, izomgörcsök, isiász, reumatikus jellegű izületi gyulladások, zárt baleseti sérülések időszakában, ápolási céllal.

Dr. Theiss körömvirág krém 15gr A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású.

Naturland lábpuhító krém

A lábfej mindennapos ápolására, a talpon kialakuló bőrkeményedések és berepedezések megelőzésére. Hatóanyagai gyorsítják a bőr megújulását, a bőrt puhán tartják, illetve puhává teszik. 

Naturland lábizzadás elleni spray A szúrós csodabogyó, vadgesztenye, varázsmogyoró és szőlőlevél különleges gyógynövénykivonata gátolja a lábizzadást. A lábat szárazon és frissen tartja. Használatával megelőzhető a kellemetlen lábszag kialakulása. 

Hennaplus hajfesték fekete A hajszínező krém egy nem tartós hajszínező termék, amely nem tartalmaz sem peroxidot, sem pedig ammóniát. 

Dabur herbal fogkrém Gyógynövénytartalmú, fluormentes fogkrém.  7 féle a Himalájából származó gyógynövényt tartalmaz, amelyek különösen hatékonyak a fog- és szájápolásban. Segít csökkenteni, megszüntetni a fogínyvérzést és -gyulladást.

vissza